02-01-08

Welkom 2008!

Op deze tweede januari kunnen we eindelijk zeggen dat de feestperiode van eind december erop zit. Ikzelf heb op nieuwjaarsnacht lekker gegeten, goed gedanst en veel gedronken, in het gezelschap van enkele vrienden. Meer dan geslaagd dus, ook het familiefeestje de dag erna.

vuurwerk(4) Er is echter weer heel wat commotie ontstaan rond het gebruik van vuurwerk en de mogelijke risico's die hieraan verbonden zijn. In de eerste plaats denk ik aan het dodelijk ongeluk waarbij een 20-jarig meisje het leven liet na een botsing met een paard dat opgeschrikt werd door de luide knallen, maar ook de vele branden en brandwonden die op nieuwjaarsnacht weer opdoken, plaatsen toch enkele vraagtekens bij het gebruik van vuurwerk. Waarom zoveel euro's onnodig de lucht inschieten, wanneer er ook nog eens gevaren aan verbonden zijn?

Wat er ook van is, 2008 is ondertussen begonnen en zodus gaat het gewone leventje weer zijn gangetje. Wat voor mij tijdens de kerstvakantie dus betekent werken en blokken. En dat gaan we nu doen!

11:47 Gepost door Jeroen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.